Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Skladišni nosač kišobrana, kreativnost multifunkcionalno željezo Odvojeni hotel Lobi Ključ krovnih kašika s uklonjivim ladicom za odvod, 3 boje

Skladišni nosač kišobrana, kreativnost multifunkcionalno željezo Odvojeni hotel Lobi Ključ krovnih kašika s uklonjivim ladicom za

KM 44.45
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

● Dizajn : Moderni držač kišobrana dizajniran je s metalom, koji je prekrasan, moderan i funkcionalan. Izdržljiva metalna konstrukcija i dobar zanat pružaju bolje iskustvo skladištenja i sušenja. ● Fina izrada : izrađena je od visokokvalitetnog gvožđa s obloženim finisom koji omogućuje ovaj predmet otporan na koroziju. U sredini se nalazi particija za smještaj sklopivog kišobrana. ● Pouzdana kvaliteta i fina izrada - izdržljiva metalna konstrukcija i obložena završna obrada, otporna na koroziju i čvrst bez prepuštanja. ● Ekološki i sef : Naše kišobranske stalke Kompaktno netoksično, bez mirisa, ekološki, možete ga sigurno koristiti kod kuće, kompanije, dnevni boravak itd. Koristeći tehnike za čišćenje i polirano ručno, nudemo funkcije protiv hrđe. ● Imamo sjajan tim za korisnike koji bi se obavezalo na zadovoljstvu kupaca! Ako naiđete na bilo koji problem kada koristite, obratite nam se i odgovorit ćemo u roku od 24 sata!. ● Dizajn : Moderni držač kišobrana dizajniran je s metalom, koji je prekrasan, moderan i funkcionalan. Izdržljiva metalna konstrukcija i dobar zanat pružaju bolje iskustvo skladištenja i sušenja. ● Fina izrada : izrađena je od visokokvalitetnog gvožđa s obloženim finisom koji omogućuje ovaj predmet otporan na koroziju. U sredini se nalazi particija za smještaj sklopivog kišobrana. ● Pouzdana kvaliteta i fina izrada - izdržljiva metalna konstrukcija i obložena završna obrada, otporna na koroziju i čvrst bez prepuštanja. ● Ekološki i sef : Naše kišobranske stalke Kompaktno netoksično, bez mirisa, ekološki, možete ga sigurno koristiti kod kuće, kompanije, dnevni boravak itd. Koristeći tehnike za čišćenje i polirano ručno, nudemo funkcije protiv hrđe. ● Imamo sjajan tim za korisnike koji bi se obavezalo na zadovoljstvu kupaca! Ako naiđete na bilo koji problem kada koristite, obratite nam se i odgovorit ćemo u roku od 24 sata!. ✿ Opis : Štand kišobrana je od željeza. Možete staviti u uglove ili na ulaze, a da ne dodate nered kući ili ured. S ovom praktičnom štandu za privlačenje kišobrana, više nema potrebe da nađete bilo gdje za kišobran kada pada kiša ili vaša porodica baca mokrim kišobrane svugdje kad se vratite kući s vanjske. Ovo je samo dekor koji vam može pomoći da napravite organizirani dom i ugodan život .✿ Specifikacija : Naziv proizvoda : Kišobran Stanmaterijal : Iron Process : Statički boju Proces Color : A, B, CProduct Dimenzija : 35 x 24 x 46cm, 50 x 23 x Sadržaj 52 CMPage : 1 * Skladište kišobrana Scena za pohranu Scena : Dom, Kompanija, Foaer, Hotel, Etc.✿ Savjeti : 1. Ova trgovina prodaje samo štandove kišobrana, to ne uključuje i druge predmete2. Zbog različitih monitora, proizvod će imati malo razlika u boji, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala.3. Budući da se proizvod mjeri rukom, greška je 1-3cm. Molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala na razumijevanju.

U svojstva

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
A , B , C
Product Dimension:
35 X 24 X 46CM , 50 X 23 X 52CM
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji