Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Ostavite pakete ovdje potpisuju prostirku: nagrađivani dizajn. Guma za tešku zaštitu. Izbjegavajte kontakt. Zaustavlja krađu paketa. Odlično za ključ.

Ostavite pakete ovdje potpisuju prostirku: nagrađivani dizajn. Guma za tešku zaštitu. Izbjegavajte kontakt. Zaustavlja krađu paketa.

KM 3.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Razgovarali smo sa stotinama dostave ljudi i svi su rekli krađa paketa je spriječiti i u vašim rukama. Sve * trebate učiniti je da ih obavijestite gdje da napuste svoje stvari tako najsigurnije. Samo ga stavite blizu vrata na najbolju lokaciju da sakrite pakete od lopovskog pogleda i smanjite šansu za krađu za 60% - to je to. Zaboravite ove lude skupe kutije za dostavu paketa koji su koštali bogatstvo i vrište "Ova kuća dostavi skupe stvari". Napravljen od teške gume, tako da neće puhati. Pohranjuje uredno pod vašim vratima kada nisu potrebne. Želite li napisati prilagođenu bilješku ili ostaviti potpis? Nabavite naš paket mat Deluxe sa daskom za suho brisanje. Imate li video zvona? Dodajte Spy ogledalo paketa da biste vidjeli da li vas paketi čekaju! Odlično radi sa ključem. Pomaže u sprečavanju krađe isporuke paketa. Može se upariti s video zvonima i pakovanjem špijunskog ogledala da bi se vidjelo kada stignu paketi. Prostirka za paketu izrađena je od teške gume, tako da ne morate brinuti o tome da ga se raznese vjetar. Prostirka za paketu je također dovoljno tanka da se lijepo pohrani pod bilo kojim vratima kada se ne koristi.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji