Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Liliana Meissonnier, pedija Mediterranea Holder, posuđe, keramika, ručno rađena jedinstvena, sapuna, lisnate keramičko jelo, Plato Para Anillos, Jabonera.

Liliana Meissonnier, pedija Mediterranea Holder, posuđe, keramika, ručno rađena jedinstvena, sapuna, lisnate keramičko jelo, Plato

KM 2.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Ručno rađeni i jedinstveni komad umjetnosti. Ručno rađeni i jedinstveni komad umjetnosti. * Jedinstvena prstena od keramike, izgorela na vrlo visokim temperaturama, (kameno doba). * Oblikovan kao list i obojen sa prekrasnim dubokim crvenim glazurom. * Inspiriran prirodom i napravljen sa najpouzdanim i kvalitetnim materijalima. * Ovo je ručno rađena mala. * A WABI-SABI Estetski dio umjetnosti : asimetrični, grub, jednostavan, skromni prirodan. Ne radim serijski ili sa kalupima. Svaka od mojih keramičkih predmeta jedinstvena je u svijetu kao i svaki pojedinačni list. Svugu sam pažnju i ljubavlju na svakom od njih, ali istovremeno ostavljam prirodu da me vodi sa svojom nesavršenjem. Uključio sam cijenu otpreme u ukupnoj cijeni, zato uživajte u besplatnoj dostavi! Hablo Español, Komunikacija Conmigo Para Cualquier Informacion Je Parle Français, Contactez Moi Pouti informacije.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji