Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Moćna šapa duga povodac za pse | Olovo za kućne ljubimce za obuku opoziva bez povodca. Najlonska kravata vrhunskog kvaliteta, uključuje Podstavljenu dršku sa kopčama. Odlično za Dvorište, kampovanje i obuku.

Moćna šapa duga povodac za pse | Olovo za kućne ljubimce za obuku opoziva bez povodca. Najlonska kravata vrhunskog kvaliteta, uključuje

KM 6.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Zašto dugačak povodac? Podržani od strane hiljada trenera, dugi povodci pružaju pravi osjećaj "bez povodca" koji je neophodan za trening, podsjećanje i prilagođavanje ponašanja. Dugi povodci su takođe poznati kao" dugi niz "ili" kontrolni kabl.". Savršeno za Tariniranje – drška uključuje kopču koja se otvara kako bi se povodac pričvrstio oko drveća, stubova ili stolova kako bi vaš pas imao prirodan osjećaj van povodca. Napravljena za udobnost – drška podstavljena od neoprena pruža udoban stisak bez klizanja. Kopča bez okretanja sprečava zapetljavanje prilikom hodanja ili dresure vašeg zauzetog psa!. Otporan na vremenske uslove i izdržljiv– napravljen od najlona vrhunskog kvaliteta, kaiš je čvrst i napravljen da rukuje elementima. Rođen u Sjedinjenim Državama-Mighty Paw je u porodičnom vlasništvu i upravlja iz Rochestera, NY gdje testiramo i dizajniramo naše proizvode na našem suvlasničkom pupper ječmu!.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji