Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Herm Sprenger Ultra-Plus okretni prsten od nerđajućeg čelika mikro ovratnik za obuku pasa / ovratnik za obuku lanaca za montažu za manje pse / proizvedeno u Njemačkoj -)

Herm Sprenger Ultra-Plus okretni prsten od nerđajućeg čelika mikro ovratnik za obuku pasa / ovratnik za obuku lanaca za montažu za

KM 0.33
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Herm Sprenger Micro-Plus ovratnik za obuku Micro Prong : ova profesionalna ogrlica za psa za obuku izrađena je od nehrđajućeg čelika i opremljena je okretnim za pričvršćivanje na povodcu. Veličina : Ukupna dužina je 13 inča (32 cm); prečnik žice je 1,5 mm; ova kragna odgovara psima veličine vrata do 9,5 inča. Uklonjivi linkovi : blago zakošeni vrhovi zupaca; međusobno zaključani linkovi, svaka veza opremljena sa dva tupa zupca; Linkovi se mogu dodati kako bi ovratnik bio duži ili uklonjen kako bi bio kraći. Kako veličine : ovratnik za psa trebao bi dobro pristajati odmah ispod ušiju psa, izmjeriti obim psećeg vrata i dodati 3 inča. Proizvedeno u Njemačkoj : uvijek možete očekivati najkvalitetnije kragne koje u Njemačkoj proizvodi Herm Sprenger. Herm Sprenger ovratnik za mikro trening : Herm Sprenger Ultra-Plus ovratnik za obuku mikro pasa siguran je, praktičan i jednostavan za upotrebu. Ovaj ovratnik za trening ima čvrstu središnju ploču za pričvršćivanje koja pruža sigurniju vezu čineći pričvršćivanje ovratnika oko vrata vašeg psa lakšim i sigurnijim. Da biste prilagodili veličinu, dodajte ili uklonite pojedinačne veze. Patentirana konstrukcija središnje ploče i simetrično postavljanje zubaca pružaju prirodni kontakt za optimalnu komunikaciju. Herm. Sprenger nudi niz visokokvalitetnih proizvoda za specijalne lance. Veličina : ova ogrlica za lanac pasa Herm Sprenger ima okrugle, uske karike i napravljena je od visoko sjajnog nerđajućeg čelika i dizajnirana je za manje rase pasa sa obimom vrata ne većim od 13 inča (32 cm). Ukupna dužina kragne je 13 inča (32 cm) za 1,5 MM širine žice. Neke karakteristike : prsten od nerđajućeg čelika : 1 okretni : 1 O HERM-u. SPRENGER kragne HERM. SPRENGER je jedan od vodećih proizvođača proizvoda za obuku pasa, najpoznatiji po svom kvalitetu, pouzdanosti i sigurnosti. Svi proizvodi su napravljeni u Njemačkoj, koristeći samo najfinije materijale i komponente. Kroz svoje kontinuirane napore kontrole kvaliteta u proteklih 140 godina, HERM. SPRENGEROVI ovratnici za obuku prepoznati su kao jedan od najboljih ovratnika za obuku koji se danas prodaju na tržištu. Decenije iskustva u proizvodnji, ogromno znanje o tržištu i saradnja stručnjaka za obuku pasa, medicine i istraživanja pružaju osnovu za razvoj proizvoda koji postavlja međunarodna mjerila.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji