Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Jevredni vintage stakleni parfem boca boca u obliku srčanog oblika emajlirana prazna bočica sa perferima za punjenje mirisa (zelena)

Jevredni vintage stakleni parfem boca boca u obliku srčanog oblika emajlirana prazna bočica sa perferima za punjenje mirisa (zelena)

KM 2.67
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Prazne staklene boce dodaju elegantni dekor za vaše kupatilo, boca sa parfemom sa ručno oslikanom zlatnom caklinom, izgleda skupo i luksuzno. Tabela, tablice, reč za rečju, polica za rečju, reč za rečju, etc. Ima staklenu kapljicu iznutra za aplikaciju u parfemu, mirisu, kolonjskom, losionima, toner, esencijalnom ulju, vodu itd. Dobar pečat oko vrata kada je čep na snazi, pa parfem ne isparava kao i sa drugim lošim priključnim prestojačima.ekquisite Capping Cap sa metalnom stabljicom bez hrđe, samo nekoliko kapi, možete pustiti miris cijeli dan . Savršen izbor poklona na majčinom danu, Dan zaljubljenih, Božić, rođendan ili bilo koji drugi prigoda. Ako imate bilo kakvih pitanja o bocama, slobodno nas kontaktirajte e-poštom, odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 12 sati i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Prazne staklene boce dodaju elegantni dekor za vaše kupatilo, boca sa parfemom sa ručno oslikanom zlatnom caklinom, izgleda skupo i luksuzno. Tabela, tablice, reč za rečju, polica za rečju, reč za rečju, etc. Ima staklenu kapljicu iznutra za aplikaciju u parfemu, mirisu, kolonjskom, losionima, toner, esencijalnom ulju, vodu itd. Dobar pečat oko vrata kada je čep na snazi, pa parfem ne isparava kao i sa drugim lošim priključnim prestojačima.ekquisite Capping Cap sa metalnom stabljicom bez hrđe, samo nekoliko kapi, možete pustiti miris cijeli dan . Savršen izbor poklona na majčinom danu, Dan zaljubljenih, Božić, rođendan ili bilo koji drugi prigoda. Ako imate bilo kakvih pitanja o bocama, slobodno nas kontaktirajte e-poštom, odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 12 sati i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Bočica parfema.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji