Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Fengzhao Mesh Tuš Caddy, brza torba za sušenje sa zatvaračem i džepom, prijenosni lagani viseći toaletni toalet i organizator za kadu. Bitno za koledž, teretanu, tuš za tuširanje plaže

Fengzhao Mesh Tuš Caddy, brza torba za sušenje sa zatvaračem i džepom, prijenosni lagani viseći toaletni toalet i organizator za kadu.

KM 2.96
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Izdržljivi za upotrebu - ova kadu Caddy teži samo 1,6 unci, što znači da neće dodati dodatnu težinu u vašu torba za teretanu ili putničku prtljagu. To je jednostavan, ali suštinski predmet koji uvijek drži sva vaša kupaonska oprema unutar lakog dosega kada ste u tušem ili kupaonici. Ako udarite na plažu, ne morate se brinuti za koji se pijesak zaglavio između vaših stvari kao što će samo propasti kroz mrežu. Torba i džep opremljeni su patentnim zatvaračima kako bi se spriječile da vaši toaletne potrepci ispadaju. Izdržljivi za upotrebu - ova kadu Caddy teži samo 1,6 unci, što znači da neće dodati dodatnu težinu u vašu torba za teretanu ili putničku prtljagu. Ako udarite na plažu, ne morate se brinuti za koji se pijesak zaglavio između vaših stvari kao što će samo propasti kroz mrežu. Pomaže da se vaše toaletne potrepštine organiziraju dok idete na trening ili putujete. Veličina - sa veličinom od 10,2x10,2x2,8 inča savršeno je da odgovara svim vašim tušem. Mora imati - ovaj torba za tuširanje napravljena je za aktivne ljude poput vas. Izdržljivi za upotrebu - ova kadu Caddy teži samo 1,6 unci, što znači da neće dodati dodatnu težinu u vašu torba za teretanu ili putničku prtljagu. Izrađen je od čvrstog, ali lagan poliesterski materijal koji se lako sklopi za lako pakiranje. Ipak, dovoljno je malo tako da ga možete lako uklopiti u svoju torbu ili prtljagu. Lako čišćenje - jaki poliesterski mrežica je prozračan, brzo se suši i omogućava cirkulaciju zraka kako bi se predmetima omogućio i da se predmetima ostane unutra. Savršeno u teretani, spavaonici, bazenu ili hotelu, ili dok putujete ili kampirate. Dovoljno je veliko da odgovara brojnim bocama, cijevima, staklenkama i dodacima. Ima kvalitetne patentne zatvarače i ojačane ručke kako bi se prikladno nosi i objesiti bez suzbijanja. Dovoljno je veliko da odgovara brojnim bocama, cijevima, staklenkama i dodacima.

U svojstva

Size :
10.2x10.2x2.8 inches
Color:
light purple
Package List:
1x shower tote bag:

Najbolji prijedlozi u kategoriji