Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Ljubičasta kita Crna hematitska dragulja na narukvicu - prekrasna, rastezana, muškarci, žene, moderan nakit za zglob, 1 komad predmeta.

Ljubičasta kita Crna hematitska dragulja na narukvicu - prekrasna, rastezana, muškarci, žene, moderan nakit za zglob, 1 komad predmeta.

KM 5.50
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Stretch narukvica : HEMATITE narukvica je narezana zajedno s elastičnom trakom, što ga čini savršenim za ručničke veličine 7,5 "-9". Narukvica je dugačka otprilike 8 "i dostupna je u setu s 1 komada. Dvostruka upotreba : Hematit ima utjeha, zaštitna i umirujuća svojstva, da ste od negativne energije. Usklađuje energiju uma, tijela i duha. Materijal : Ova narukvica za rastezanje izrađena je od malog hematte dragulja različitih oblika. Narukvica je crna obojena i naduvana je fleksibilnom elastičnom kabelom. Dragocjeni pokloni : Predstavite svoje najmilije sa ovim kristalnim aketima, koje se mogu koristiti kao moderan nakit, pomoć za meditaciju ili jednostavno kao zaštitni amulet. Hematit je moćan kamen korijenske čakre i među jednoj je najefikasnijim kamenjem za uzemljenje. Može se koristiti za uravnoteženje nečije aure i poravnati čakre. Nošenje ili nošenje hematita može pomoći u ravnoteži aure i poravnati čakre jer usklađuje energiju uma, tijela i duha. Nudimo vam neverovatnu ponudu - 1 narudžba dolazi sa 3 narukvice! Poklonite svoje najmilije i sebe s ovim različitim, lijepim i elegantnim hrabrošću hematita i doživite promjenu.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji