Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Mikimini Bath Mitt 1 Pakovanje i zlatna prugasta velika tuš kabina 1 paket, dvostruka vodootporna mekana peva obloga (pruga)

Mikimini Bath Mitt 1 Pakovanje i zlatna prugasta velika tuš kabina 1 paket, dvostruka vodootporna mekana peva obloga (pruga)

KM 7.75
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

【2 u 1 Dizajn】 Bath Mitten + Loofah spužva. Premium Loofah stvara sjajno za čišćenje tijela. Lako se druži sa slatkim niz. 【Piling】 Držite zdravije kože sa svakodnevnim puštanjem i nježnim pilingom, promovirajući zdravu kožu i poboljšanje oštećene kože. 【Moderan izgled】 Dizajn tuš kabine "Rainbow" je inspirisan zaslonom živopisne ili šarene "duge". Kapa za kosu dizajnirana je elegantna i lijepa, a iznutra izrađena je od meke Peve materijala, što će se osjećati ugodno, ugodno, ugodno i lijepo nakon nošenja. 【Vodootporni materijal】 Dvoslojni kapu za tuširanje izrađen je od visokokvalitetne peve. Ovaj materijal ima najbolje vodootporne performanse. Vodootporne kape za tuširanje mogu održavati kosu suho u stilu i uživati ​​u vašem tušem. Jednostavan za nošenje】 Ova kapa za tuširanje koristi sofisticiranu tehnologiju za šivanje. Meka je i elastična istovremeno osiguravajući njegovu stabilnost. Elastični ukrasni rub je lako staviti i skinuti. Ovo je elegantna, lijepa i praktična tuš kabina. 【2 u 1 Dizajn】 Bath Mitten + Loofah spužva. Premium Loofah stvara sjajno za čišćenje tijela. Lako se druži sa slatkim niz. 【Piling】 Držite zdravije kože sa svakodnevnim puštanjem i nježnim pilingom, promovirajući zdravu kožu i poboljšanje oštećene kože. 【Moderan izgled】 Dizajn tuš kabine "Rainbow" je inspirisan zaslonom živopisne ili šarene "duge". Kapa za kosu dizajnirana je elegantna i lijepa, a iznutra izrađena je od meke Peve materijala, što će se osjećati ugodno, ugodno, ugodno i lijepo nakon nošenja. 【Vodootporni materijal】 Dvoslojni kapu za tuširanje izrađen je od visokokvalitetne peve. Ovaj materijal ima najbolje vodootporne performanse. Vodootporne kape za tuširanje mogu održavati kosu suho u stilu i uživati ​​u vašem tušem. Jednostavan za nošenje】 Ova kapa za tuširanje koristi sofisticiranu tehnologiju za šivanje. Meka je i elastična istovremeno osiguravajući njegovu stabilnost. Elastični ukrasni rub je lako staviti i skinuti. Ovo je elegantna, lijepa i praktična tuš kabina. Mikimini Bath Mitt 1 Pack & Novel Rainbow serija Tuš kabina (Stripe) XL1 Pack Uvod : Proizvod se izrađuje od visokokvalitetnog Pevač materijala. Može se vodootporiti kosa da se mokri. Prednost : Kapa za tuširanje je jednostavna i isključena sa ušivenim mekim elastičnim, fleksibilnim i rastezljivim, ukrasnim rukom čine ga elegantnim, prikladnim za nošenje i uklanjanje. Super sladak i mekan! Smjer : dobar izbor za tuširanje, kuhanje, tretmane maske za kosu i banje.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji