Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Prilagođeni magneti automobila pune boje Prilagodite sa svojim poslovnim logotipom ili bilo kojim tekstom, reklamirajte se na potezu! Besplatni dizajner na mreži 2 kom. Okrugli uglovi sjajni završni završni sloj 2 kom

Prilagođeni magneti automobila pune boje Prilagodite sa svojim poslovnim logotipom ili bilo kojim tekstom, reklamirajte se na potezu!

KM 39.70
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Datoteke prihvaćene : Ako imate .eps .pdf .psd .cdr datoteke Pošaljite ga na naš e-mail Ne možete prenijeti nijednu od tih datoteka ovdje. Magneti za vozila su odlično rješenje za oglašavanje mobilnih vozila koje se može lako ukloniti ili prebaciti iz jednog vozila na drugo. Pametan je način stvaranja marke ili prepoznavanja proizvoda po gradu bez opredjeljenja reklamiranja sa punim radnim vremenom. Ne dozvolite da prostor za otpad. Oni su vaša vozila; Oglasite se na njima. Pažnju Molimo : morate dopustiti magnet da se magnetiziraju na vaše vozilo preko noći prije vožnje. Vožnja prije pravilno magnizirana može rezultirati magnetom odvajanjem iz vozila tokom vožnje. Pažnju Molimo : morate dopustiti magnet da se magnetiziraju na vaše vozilo preko noći prije vožnje. Vožnja prije pravilno magnizirana može rezultirati magnetom odvajanjem iz vozila tokom vožnje. Datoteke prihvaćene : Ako imate .eps .pdf .psd .cdr datoteke Pošaljite ga na naš e-mail Ne možete prenijeti nijednu od tih datoteka ovdje. Magneti za vozila su odlično rješenje za oglašavanje mobilnih vozila koje se može lako ukloniti ili prebaciti iz jednog vozila na drugo. Pametan je način stvaranja marke ili prepoznavanja proizvoda po gradu bez opredjeljenja reklamiranja sa punim radnim vremenom. Ne dozvolite da prostor za otpad. Oni su vaša vozila; Oglasite se na njima. Pažnju Molimo : morate dopustiti magnet da se magnetiziraju na vaše vozilo preko noći prije vožnje. Vožnja prije pravilno magnizirana može rezultirati magnetom odvajanjem iz vozila tokom vožnje. Pažnju Molimo : morate dopustiti magnet da se magnetiziraju na vaše vozilo preko noći prije vožnje. Vožnja prije pravilno magnizirana može rezultirati magnetom odvajanjem iz vozila tokom vožnje. Naš magnetni list koristi visokokvalitetni materijal od 30 mil od 30 mil sa glatkom površinom za najbolje štampanje u boji. Najprikladniji za natpis vrata automobila, on služi i kao privremena signalizacije za gradilišta ili druga radna sredina za brzo mijenjanje. Magneti su tiskani direktni UV za dugotrajan mat grafički izgled. NAPOMENA : Molimo vas da magnet ostavite magnetizirajte na vozilo preko noći prije vožnje. Vaš magnet može odvojiti ako ne dopustite dovoljno vremena za magnetizaciju. Maksimalna veličina : 24 "visoka x 60" Widedelolullucl : visoka rezolucija digitalno ispisana na 720 x 720. Štampano na jednoj strani. Vodootporan i UV siguran koji će trajati za višematerijalne mogućnosti : 30 mil. Mat magnet.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji