Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Fxlymr tuš stolica za tuširanje / podesiva stolica za kupanje/klupa protiv klizanja stolica za kadu / za hendikep, invalide,starije i starije osobe, B

Fxlymr tuš stolica za tuširanje / podesiva stolica za kupanje/klupa protiv klizanja stolica za kadu / za hendikep, invalide,starije

KM 1.33
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

stolica za tuširanje se lako sklapa kada vam zatreba i vraća se uz zid kada to ne učinite. štedi vam prostor kada se ne koristi. Lagan i izdržljiv,napravljen od nerđajućeg čelika, lagani okvir tuš stolice podržava do 330 funti(150 kg). lagani okvir je lako prenosiv za dodatnu pogodnost. Pomoć u kupatilu za starije starije osobe, invalide, Barijatrijske, hendikepirane osobe, povrijeđene i druge koji žele sjediti dok se kupaju. Prema ergonomski dizajniranim sedištima, ljudi sede i udobnije, dizajn sedišta se širi, povećava prostor za aktivnosti,pogodan za različite grupe ljudi. Povećajte sigurnost i praktičnost u svom prostoru za kupanje i tuširanje postavljanjem ovog praktičnog sjedišta za kupanje koje štedi prostor. Ova tuš stolica je dizajnirana za invalide, starije osobe, trudne ili druge nezgodne osobe. sa praktičnim i sigurnim za svakodnevnu upotrebu.Specifikacija : vrsta artikla : tuš stolica za tuširanje podesiva po visini / stolica za tuširanje / klupa za kadu Podesiva visina i niska : 35~47cm nije podesivo : 41cm podesiva čaša za usisavanje : 41~47cmcolor : Bijela metoda čišćenja : piling od mokre tkanine, suha prirodna maksimalna nosivost : 150 kg (330,7 Lbs)lista paketa : 1 X tuš stolica【mjere opreza】ovaj proizvod prodaje samo tuš stolice i ne sadrži druge slike proizvoda.Prilikom ručnog mjerenja, Veličina proizvoda može pokazati fizičku grešku od 1-5 cmzbog jakog svjetla, ovaj proizvod će proizvesti određenu razliku u boji. Ovo je normalno i neizbježno. Hvala vam za razumijevanje!Uvek treba da pročitate etikete, Upozorenja i uputstva koja ste dobili uz proizvod pre upotrebe ili konzumiranja, a ne samo da se oslanjate na informacije predstavljene na našoj web stranici.Dobro došli u našu trgovinu ! Ako Imate Bilo Kakvih Specifičnih Pitanja O Proizvodu, Molimo Kontaktirajte Naš.

U svojstva

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Adjustable Height and Low:
35~47Cm
Non-Adjustable:
41Cm
Suction Cup Adjustable:
41~47Cm
Color:
White
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
150 Kgs (330.7Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji