Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Puccy 2 paket Film Protector, kompatibilan sa Dell Precision 7000 7670 16 poklopac tastature za Laptop ( ne štitnici za ekran od kaljenog stakla )

Puccy 2 paket Film Protector, kompatibilan sa Dell Precision 7000 7670 16 poklopac tastature za Laptop ( ne štitnici za ekran od kaljenog

KM 1.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Molimo pogledajte naslov kompatibilnih modela. Sprečite opšte habanje tastera na tastaturi uzrokovano svakodnevnom upotrebom. Visokokvalitetni silikonski materijal, izdržljiv, zdrav i ekološki prihvatljiv. Vodootporan i otporan na prašinu, štiti vaš laptop od prolivanja tečnosti, prašine i drugih zagađivača. Uklonjivo i perivo, održavajte ga čistim i učinite da uvijek izgleda novo. Detalji O Proizvodu : 1.Napravljen od vrhunskog silikonskog materijala, mekan i izdržljiv, zdrav i siguran za upotrebu. 2.Izuzetno tanka debljina za smanjenje smetnji u kucanju, glatki i elastični silikonski materijal daje vam prijatno iskustvo kucanja. 3.Vodootporan, otporan na prašinu, štiti vaš laptop od prolivanja, prašine i drugih zagađivača. 4.Perivo i za višekratnu upotrebu, može se prati u vodi i ponovo koristiti više puta.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji