Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Filorga NCEF-Reverse Mat krema za lice, hidratantna krema za lice sa hijaluronskom kiselinom,kolagenom i vitaminima A, H i E za vidljivo smanjenje bora, jačanje čvrstoće kože, & vraćanje sjaja, 1.69 fl. oz.

Filorga NCEF-Reverse Mat krema za lice, hidratantna krema za lice sa hijaluronskom kiselinom,kolagenom i vitaminima A, H i E za vidljivo

KM 0.67
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Multi-korektivni proizvod za njegu kože ultra-koncentriran u NCEF-u za vidljivo poboljšanje kvaliteta kože i smanjenje pojave višestrukih znakova starenja. Najbolji sastojci koji prkose starenju [hijaluronska kiselina + kolagen + vitamini A, H i E], u kombinaciji sa pojačivačima efikasnosti koji istovremeno deluju na vidljivo poboljšanje izgleda bora, elastičnosti kože i sjaja tena. NCEF-ESSENCE. Supreme losion za više korekcija za rješavanje hidratacije-sjaj. NCEF-INTENZIVNA. Supreme multi-korekcijski serum za rješavanje bora - čvrstina - sjaj. NCEF-OBRNUTE OČI. Supreme multi – korekcijska krema za područje oko očiju za rješavanje bora – podočnjaci – natečenost – čvrstina-sjaj. NCEF-REVERSE MAT. Supreme krema za više korekcija za rješavanje bora - čvrstina - sjaj. NCEF - NOĆNA MASKA. Supreme noćna maska sa više korekcija za rješavanje bora - čvrstina - sjaj.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji