Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
1pc pas povucite plišanu igračku! Interaktivni plišani voće i vegetiji igračka za pse! Slatke meke punjene kućne igračke za čišćenje zuba i dosade!

1pc pas povucite plišanu igračku! Interaktivni plišani voće i vegetiji igračka za pse! Slatke meke punjene kućne igračke za čišćenje

KM 17.50
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Smiješni pas TUG Igračke savršeni za kućne ljubimce koji vole igrati tegljač koji mogu povući u voće i povrće. Ova igračka psa izrađena je od visokokvalitetnih materijala neće povrijediti pse poput inferiornih igračaka, tako da možete biti sigurni da ćete ga izbora za svoje voljene pse. To su igračke psa posebno dizajnirane za štene male i srednje pse. Šav igračaka je ušivena s napornim dvostrukim nit, tako da je čvrst i izdržljiv za nježnu žvaku. Dobar je momak za svakodnevnu obuku i zabavu o psima, pogodan za vanjsku i unutrašnju predstavu. Ovo će pomoći da poboljšate svoj odnos sa svojim voljenim psima, jer svi vole pametan pas!. Ova igračka psa može pomoći psima čistiti zube, smanjiti zubnu ploču, a ne povrijediti zube poput teških igračaka, ublažavanja kućnih ljubimaca i anksioznosti i smanjenje destruktivnog ponašanja. Najbolji je poklon za pseći rođendan i razne festivale. Smiješni pas TUG Igračke savršeni za kućne ljubimce koji vole igrati tegljač koji mogu povući u voće i povrće. Ova igračka psa izrađena je od visokokvalitetnih materijala neće povrijediti pse poput inferiornih igračaka, tako da možete biti sigurni da biste ga odabrali za svoje voljene pse. To su igračke psa posebno dizajnirane za štene male i srednje pse. Šav igračaka je ušivena s napornim dvostrukim nit, tako da je čvrst i izdržljiv za nježnu žvaku. Dobar je momak za svakodnevnu obuku i zabavu o psima, pogodan za vanjsku i unutrašnju predstavu. Ovo će vam pomoći da poboljšate svoj odnos sa svojim voljenim psima, jer svi vole pametan pas! Ova igračka psa može pomoći psima čistiti zube, smanjiti zubnu ploču, a ne povrijediti zube poput teških igračaka, ublažavanja kućnih ljubimaca i anksioznosti i smanjenje destruktivnog ponašanja. Najbolji je poklon za pseći rođendan i razne festivale.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji